Tietoa yrityksestä

AKR

 

Betoni Oy:n joustavan, nopean ja korkealaatuisen betonityön takana on kokenut henkilökunta ja huolellisesti valitut yhteistyökumppanit. Löydämme yhteistyössä asiakkaittemme kanssa ratkaisut jopa vaikeimmille ongelmille ja lopputulos vastaa aina asetettuja tavoitteita.

Olemme keskittyneet teräsbetonirakenteiden rakentamiseen kaikissa työvaiheissa (muotin valmistaminen, raudoitus, betonointi), sekä betonirakenteiden asennukseen ja betonivaluun.

 

Parhaat ratkaisut syntyvät yhteistyössä!

Teräsbetonirakenteiden rakentaminen:

Muottityöt

• Raudoitus

• Betonointi

• Teräsbetonielementtien asennus

Olemme toimineet Suomen rakennusmarkkinoilla vuodesta 2008.

Suurimpiin asiakkaisiimme kuuluvat esimerkiksi Skanska Talonrakennus Oy, NCC Rakennus Oy, YIT Rakennus Oy, SRV RakennusOy…

Yrityksessämme työskentelee jatkuvasti noin 60 – 70 asiantuntijaa. Meillä on olemassa kaikki työhön tarvittavat lisenssit ja pätevyydet.

Lähdemme toiminnassamme kutsumuksestamme, visiostamme ja arvoistamme. Tavoittelemme pitkäaikaista menestystä alallamme. Tulosten saavuttamiseksi luomme uusia arvoja asiakkaillemme, yrityksellemme ja työtekijöillemme. Pelaamme rehellistä peliä ja toimimme vastuullisesti – saavuttaen näin erinomaisia tuloksia.

ARVOT

Ammattilainen Korkealaatuinen Rakentaja.

TAVOITTEEMME

AKR Betoni Oy:n tavoite on tarjota asiakkailleen joustavaa ja korkealaatuista betonialan osaamista, joka takaa asiakkaiden pitkäaikaisen tyytyväisyyden.

VISIO

Visiomme on Järkevät ratkaisut, Korkealaatuinen toteutus ja Ilo suoritetusta työstä. Arvomme ohjaavat sekä työntekijöitämme, että yhteistyö-kumppaneitamme – niiden pohjalle rakentuu koko jokapäiväinen toimintamme.

 

Laatu:

Parannamme jatkuvasti palveluidemme laatua ja asiakaspalvelua, tarjoten asiakkaillemme uusia ja innovatiivisia rakennusratkaisuja. Menestyksemme perustana ovat erinomaiset työntekijämme ja osaamisemme jatkuva kehittäminen. AKR Betoni Oy:n toiminta on kaikilla tasoilla järjestelmällistä. Yrityksemme noudattaa toiminnassaan lakeja, hyvää rakennustapaa, hyväksyttyjä standardeja, rakennusstandardeja ja -säännöksiä, ympäristönsuojelun, työturvallisuuden ja työterveyden vaatimuksia, kestävän kehityksen periaatteita, sisäisiä työturvallisuus- ja laatuohjeita sekä eettisiä arvoja.